MMA Street Fight

Meer dan 90% van alle straat gevechten gaat naar de grond. Wees niet één van die mensen die het grondgevecht negeren. Leer de effectieve Street Fight MMA technieken en tactieken van ons moderne trainingsprogramma voor het grondgevecht op straat.
Wedstrijd MMA is geëvolueerd rondom wedstrijdregels. Wij gaan uit van een straat situatie waar je tegenstander wel kan bijten, krabben en naar je ogen zak steken en zelfs misschien gewapend is.

MMA Street Fight – onderdeel van de Wing Chun lessen.

Alle Free Fight en Kooi gevechten hebben de martial arts wereld gedwongen om te herzien wat werkelijk gevechtswaarde heeft. Wereldwijd wordt nu wel erkend dat het grondgevecht een noodzakelijk onderdeel van de training van elke all-round gevechtskunstenaar is. Als een grondvechter een staande vechter naar de grond werkt wordt de staande vechter gedwongen op zijn regels te vechten en als hij dat niet kan heb je een heeft hij een heel groot probleem. Dus een basis kennis hier van is onmisbaar als je een all-round gevechtskunstenaar wilt zijn. Kom het een keer mee doen en ervaar dat het behalve nuttig ook nog ’s leuk is om te doen.